Biciclete – inclusiv electrice – de inchiriat in Bucuresti

Biciclete – inclusiv electrice – de inchiriat in Bucuresti

Orasele mari devin tot mai aglomerate, tot mai sufocate de numarul foarte mare de masini. Astazi, foarte multe familii au chiar si 2-3 masini, ceea ce pune presiune enorma pe trafic. Partea cea mai neplacuta este ca statisticile arata ca multi oameni calatoresc foarte des singuri in masina, pentru drumuri urbane pe distante mici, ceea ce face aglomeratia si mai suparatoare in mod inutil pana la urma si in mod dramatic pentru mediul inconjurator.

Masinile electrice rezolva partial problemele de mediu (din pacate, electricitatea este produsa in continuare in mare parte din surse care nu sunt regenerabile si care produc poluare), dar problemele de trafic raman. Mobilitatea urbana este facilitata insa de mijloacele de transport alternative, asa cum sunt trotinetele electrice si bicicletele, clasice sau de asemenea electrice.

Trotinete electrice Bucuresti se pot inchiria in mai multe feluri, prin diverse sisteme. Cel mai convenabil este sa inchiriezi pe termen mai lung, vei avea trotineta alaturi de tine pe toata durata calatoriei in Bucuresti, cateva zile. Trotineta o poti lua inclusiv in camera de hotel sau in apartamentul inchiriat. Cel mai important este ca vei primi o trotineta se maxima calitate, cu dotari foarte bune, in stare excelenta. In mod asemanator se poate proceda si cand doresti sa inchiriezi biciclete. Desigur, daca locuiesti in Capitala, poti cumpara propria ta trotineta electrica sau bicicleta (electrica sau nu), insa atunci cand esti turist, inchirierea pare cea mai buna alegere.

Interesant este ca din Bucuresti poti inchiria bicicleta si pentru excursii montane sau pentru calatorii in diverse zone, inclusiv chiar in oras. Inchirieri biciclete mountainbike se pot realiza de asemenea de la firme de bike rent. Multi prefera aceste biciclete mountainbike, capabile sa strabata orice traseu in mare viteza. Spre exemplu, o bicicleta Trek Superfly 5 (cu 3 masuri de cadru) este echipata cu furca Rock Shox Recon air, schimbator viteze spate Shimano XT 10 viteze, schimator viteze fata Shimano Deore, roti Bontrager anvelope Bontrager, dimensiune roti 29 inch, sistem franare Shimano BR M446, rotor fata 180, spate 160. Rezulta astfel o bicicleta agila, gata mereu de drum, miscarea fiind simpla si foarte placuta pentru utilizator.

“Suntem oameni pasionati de aventuri pe doua roti , suntem lideri inovativi, profesionistii potriviti cu care puteti evada din oras catre natura, pe biciclete. Ambitia noastra este sa oferim tuturor oamenilor care vor sa viziteze orasul mobilitatea necesara cu bicicletele si trotinetele noastre, respectand siguranta lor, dar si apetitul de explorare”, se precizeaza pe website-ul bikerent.ro, unde pot fi gasite informatii si preturi pentru inchiriere biciclete si inchiriere trotinete electrice din Bucuresti.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook