cupio.ro/

Avantajele monociclului electric

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Dacă mergeți în oraș, în special în zonele în care nu mai este permisă circulația mașinilor sau a vehiculelor, înseamnă că trebuie să vă bazați adesea fie pe transportul public, fie pe propriile picioare. Dar atunci când trebuie să te deplasezi în grabă și nu poți folosi transportul în comun pentru că este în impas sau nu ajunge, nu ai da orice pentru ceva care să te ducă cel puțin mai repede decât picioarele tale? Ei bine, acel ceva ar putea fi o trotinetă electrică, o bicicletă electrică kit sau un monociclu electric, pentru că, mai ales cel din urmă, are multe avantaje față de alte vehicule și, astăzi, vrem să vă povestim despre ele.

 

Acest vehicul electric cu o singură roată este renumit pentru un stil de condus care poate fi caracterizat ca fiind "lipsit de griji". Mulți utilizatori le preferă din cauza lipsei ghidonului necesar pentru manevre. Iată câteva dintre avantajele sale:

 

- Cu un monociclu electric puteți merge mai repede decât pe jos. Vorbim despre faptul că poate ajunge până la 18 kilometri/oră, ceea ce înseamnă că puteți ajunge mai repede acolo unde trebuie să ajungeți.

 

- Poate merge pe trotuare, cel puțin deocamdată, așa că interdicția de a nu o putea conduce în zonele în care nu este permisă circulația mașinilor nu se aplică și înseamnă că poți merge oriunde vrei fără să te obosești. Un avantaj față de o trotinetă electrică sau o bicicletă electrică kit, care nu sunt la fel de mobile - sau legale - pe trotuare.

 

- Nu veți avea nevoie de un loc de parcare, deoarece puteți să îl conduceți până la birou. În acest fel, nu trebuie să plătiți parcarea sau ceva de genul acesta. Singurul lucru este că nu veți putea căra multe bagaje, deoarece este convenabil să aveți mâinile libere (mai mult ca sigur că, în caz de accident, le puteți folosi pentru a nu exista probleme majore).

 

- Se reîncarcă pentru foarte puțin timp și pentru un cost scăzut. Potrivit celor care îl comercializează, costă doar câțiva bani să-l încarci și să-l ai pregătit de plecare într-o oră și jumătate.

 

- Există mai multe modele disponibile de bicicleta sau monociclu electric, așa că vă puteți găsi exact modelul care vi se potrivește dvs și nevoilor dvs.

- Este foarte ușor de utilizat. Trebuie doar să te urci pe o platformă mică și, cu ajutorul corpului, să o controlezi. Dacă vreți să se miște înainte, trebuie să vă mișcați corpul înainte, în timp ce dacă vreți să se oprească, trebuie să vă mișcați înapoi sau să puneți un picior pe pământ. Nu trebuie să-ți fie teamă că nu știi cum să o controlezi, la început poți să-i pui niște roți ajutătoare, ca atunci când înveți să mergi pe bicicletă, iar apoi să le scoți.

bicicleta electrica

bicicleta electrica

- Economisiți bani, deoarece nu trebuie să vă faceți griji pentru parcare. Vă însoțește oriunde aveți nevoie sau doriți să mergeți. Deci nu veți cheltui mulți bani.

 

- La fel ca o trotinetă electrică sau o bicicletă electrică kit, un monociclu electric este ecologic, nu poluează și, astfel, veți proteja mediul înconjurător.

monociclu electric emag

monociclu electric emag.ro

melimeloparis.ro