Avantajele folosirii parfumurilor

Istoria parfumurilor și beneficiile lor datează din Egiptul antic. Acum, în prezent, este vorba de a ști să alegi parfumul potrivit fiecărui momnt și pentru fiecare persoană.

 

Un parfum este la fel de important în alegerea ta ca un articol vestimentar, trebuie să îl alegi cu atenție. Mirosul este printre primele lucruri percepute de alții la noi, deci este foarte ușor să transmiteți o impresie bună sau proastă. De multe ori ni se întâmplă să asociem anumite parfumuri cu anumite persoane, chiar și la mult timp după ce le-am întâlnit.

 

Avantajele pe care le conferă folosirea parfumurilor:

 

  1. Te fac să miroși bine

 

Primul dintre beneficii, desigur, este principalul motiv pentru care oamenii folosesc parfumuri; este, fără îndoială, trăsătura sa cea mai remarcabilă. Parfumurile, apa de colonia, apa de toaletă sau apa de parfum nu sunt destinate să ascundă mirosurile neplăcute, pentru asta există deodorantul, ci pentru a face persoana să miroasă bine.

 

În funcție de concentrația parfumului, aromele sale te pot însoți câteva ore sau pe tot parcursul zilei. Vedeti gama completa parfumuri barbati pe emag, online.

  1. Îmbunătățesc stima de sine

 

Acesta este un efect secundar al mirosului plăcut. Când miroși bine și știi asta, te simți mai bine cu tine însuți și asta se reflectă în comportamentul tău. A purta parfumul tău preferat poate fi un alt mod de a atrage.

 

  1. Îmbunătățesc starea de spirit

 

Alegerea unui parfum care reflectă cu exactitate personalitatea dvs. vă ajută, de asemenea, să vă puneți în starea de spirit potrivită. Fiecare parfum are un miros special asociat cu stări diferite. Astfel, există parfumuri care sunt asociate cu fericirea și buna dispozițiee și care te pot ajuta să atingi acea stare de spirit.

 

  1. Te fac mai atractiv

 

Oamenii nu se deosebesc atât de mult de alte animale în ceea ce privește atracția. Și unul dintre detaliile la care acordăm cel mai mult atenție, deși inconștient, este aroma pe care o emite cealaltă persoană. Deci, un parfum bun vei câștiga puncte la acest capitol.

 

  1. Te ajută să te relaxezi

 

Aromaterapia este una dintre terapiile la modă pentru a reduce stresul și a te relaxa. Scăderea nivelului de stres are, de asemenea, beneficii pentru sănătatea noastră generală.

 

  1. Te ajută să evoluezi

 

Prin intermediul unui parfum te cunoști și tu mai bine pe tine însuți, îți observi evoluția, de vreme ce, este probabil ca parfumul pe care l-ai folosit în adolescență să nu fie același ca acum. Deși se poate întâmpla și ca o persoană să fie fidelă aceluiași parfum timp de mulți ani. Și în acest caz, acest detaliu arată și o caracteristică a personalității sale.

 

  1. Evocă amintiri plăcute

 

Un parfum poate avea și o valoare emoțională. De exemplu, acel parfum pe care îl folosea cineva drag din familia ta îi poate evoca memoria dincolo de absența ei. Din această perspectivă, utilizarea aromelor activează și memoria. La fel, parfumul folosit de tine va fi amintit de alte persoane în absența ta.

 

Cumparaturi Online

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Sutien alb bretele detasabile

Va propunem urmatorul produs Sutien alb bretele detasabile. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo Exclusiv Online pretul produsului este 12.0 lei. Produsul face parte din categoria Haine , incaltaminte, accesorii fashion / Lenjerie intima . Sutien alb, bretele detasabile. Are doua seturi de bretele, albe si transparente, suficient de late pentru a […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Portofel galben clapeta dubla

Va propunem urmatorul produs Portofel galben clapeta dubla. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 69.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Portofele . Tip produs: Portofel  Material: Poliuretan Culoare: Galben Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Capsa, Fermoar Buzunare: […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac gri cu buzunar multicolor

Va propunem urmatorul produs Rucsac gri cu buzunar multicolor. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 99.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si rucsacuri / . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Gri Compozitie: -Exterior: 80% Poliuretan, 10% Aliaj zinc, 10% Acrilic -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Fermoar […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Geanta mustar din piele ecologica cu esarfa

Va propunem urmatorul produs Geanta mustar din piele ecologica cu esarfa. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 149.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Genti casual . Tip produs: Geanta Material: Poliuretan Culoare: Mustar Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac multicolor cu efect holografic

Va propunem urmatorul produs Rucsac multicolor cu efect holografic. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 139.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Rucsacuri . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Multicolor Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Fermoar Buzunare: […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac mini cu maner din lant auriu

Va propunem urmatorul produs Rucsac mini cu maner din lant auriu. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 129.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Rucsacuri . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Negru Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: […]

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro