Atelierele Unika, producător responsabil de notesuri

Atelierele Unika, producător responsabil de notesuri

Atelierele Unika, recunoscut ca cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România, produce de asemenea și notesuri de cea mai bună calitate, așa cum și-a obișnuit clienții cu celelalte produse. De asemenea, este un producător responsabil, pentru că realizează notesuri, dar și alte accesorii, din zona “eco friendly”.

Maeștrii Atelierelor Unika aleg cu atenție materialele pe care le folosesc în producerea accesoriilor și lucrează atent la fiecare detaliu. În ceea ce privește notesurile, cel denumit Natura este cel mai reprezentativ pentru a argumenta responsabilitatea producătorului față de natură.

Despre notesul Natura

Notesul Natura este acel notes pe care probabil și l-ar dori oricine. De ce? Pentru că, deși este produs din hârtie ca toate celelalte, este un produs eco. Cum este posibil să fie asociat acest termen cu hârtia? Ei bine, hârtia din interior, dar și coperta au caracteristica FSC. Pe înțelesul tuturor, FSC este abrevierea pentru Forest Stewardship Council , o organizație non-guvernamentală internațională care elaborează standarde și acordă certificate privind exploatarea responsabilă a pădurilor. Produsele certificate FSC au garanția ca provin din păduri a căror exploatare respectă valorile sociale, economice și de mediu specifice dezvoltării durabile.

În ceea ce privește celelalte caracteristici ale acestuia, oricine dorește să achiziționeze un notes Natura trebuie să afle că are coperta din material termosensibil. De asemenea, are format A5, copertă tare, 144 pagini, tipărite la 1+1 culori, hârtie offset de 70 gr/mp, bloc cusut, semn de carte. Iată câteva variante de bloc:

  • liniat alb;
  • matematica alb;
  • liniat ivory.

Pentru că producătorii de la Atelierele Unika se gândesc la nevoile fiecărui client, au lansat mai multe variante de culori pentru acest produs, printre care gri, negru, albastru, roșu și bej. Mai mult decât atât, la Unika găsiți și notesuri personalizate după bunul plac. În cazul în care aveți o firmă, un restaurant, un pub sau orice afacere care necesită astfel de accesorii personalizate, Unika personalizează folosind diferite tehnici: prin timbru sec, prin folio, prin broderie, prin broderie, prin print UV și prin emboss.

Cu notesul Natura, vă bucurați de utilitatea sa, dar sunteți împăcați și cu faptul că folosiți un produs care a fost realizat fără a afecta natura.

Alte notesuri

Desigur că Unika nu produce un singur model de notes, mai există și altele care merită a fi vizualizate.

Notesul Ravelo are coperta din piele ecologică, termosensibil, cu dublă față, colț rotund, copertă și bloc, clapă de pix și închidere copertă cu clapă. Formatul este A5, coperta flexibilă și conține 144 pagini tipărite la 1+1. Și la acest model de notes aveți posibilitatea de a alege dintre mai multe culori: albastru, verde, negru, roșu.

Notesul Twin este un notes dublu cu copertă flexibilă din piele ecologică, termosensibil, dublă față, în 2 culori. Un notes are model liniat, iar celălalt file de matematică. Fiecare are câte 144 pagini. Acest notes vine la pachet cu următoarele caracteristici: hartie offset, bloc cusut, semn de carte.

Pe vremuri, notesul era un simplu caiet pe care oamenii scriau diverse pentru a ține loc de jurnal ori de memorator. Astăzi, folosirea acestui accesoriu a luat amploare și a devenit cunoscut pentru funcțiile pe care le îndeplinește. O dată, pentru calitatea sa de a completa o ținută fashion și a doua oară pentru a înlocui agenda. Așa că, dacă doriți să descoperiți cât mai multe notesuri, faceți o vizită pe site-ul Atelierelor Unika.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook