Amanda Seyfried si Justin Long s-au despartit dupa o relatie de 2 ani

Amanda Seyfried (29) si Justin Long (37) au decis sa o ia pe cai separate dupa 2 ani de relatie. O sursa din anturajul cuplului spune ca unul dintre motivele care a dus la aceasta despartire sunt programele foarte diferite ale celor doua vedete.

Desi Long a spus anul trecut in cadrul unei emisiuni TV ca aceasta relatie este una de viitor, cele doua celebritati care locuiau in New York au pus capat relatie in urma cu mai mai multe saptamani. Se pare ca Long trece foarte greu peste aceasta separare.

Justin i-a atras atentia Amandei in 2013 printr-o postare pe Instagram. Actrita a spus ca il urmarea pe Instagram si o postare a acestuia i-a starnit hohote de ras. Era vorba despre o fotografie cu un melc iar descrierea pozei era "Misca-te mai repede". Amanda i-a trimis un mesaj lui Justin si astfel a inceput relatia celor doi.

In acelasi interviu in care a vorbit despre inceputul relatiei ei cu Justin a vorbit si despre programele lor extrem de diferite si de faptul ca ea trebuie sa lucreze pentru un film doua luni, cate 12-14 ore pe zi. De asemenea, Amanda a mai spus ca acest lucru poate distruge o relatie.

Sursa / Foto: Glamour

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro