Afla cum subconstientul influenteaza ceea ce se intampla la nivel constient!

Afla cum subconstientul influenteaza ceea ce se intampla la nivel constient!

Această rutină de doar 10 minute zilnic vă va spori claritatea și creativitatea.

Mintea voastră subconștientă lucrează în mod continuu, în timp ce sunteți treaz și în timp ce dormiți”- Napoleon Hill

Subconștientul dvs. nu se odihnește niciodată și este întotdeauna la datorie deoarece vă controlează bătăile inimii, circulația sângelui și digestia. El controlează toate procesele și funcțiile vitale ale corpului tău și cunoaște răspunsurile la toate problemele tale.

Ce se întâmplă la nivelul subconștientului influențează ceea ce se întâmplă la nivelul dvs. conștient. Cu alte cuvinte, ceea ce se întâmplă pe plan intern, chiar și inconștient, devine în cele din urmă realitatea voastră. După cum declară Hill, “mintea subconștientului se va traduce în echivalentul său fizic, prin metoda cea mai directă și practică disponibilă”.

În consecință, obiectivul dvs. este să vă îndrumați mintea subconștienta pentru a crea rezultatele pe care le căutați. Cu siguranta ati dori sa aveti puterea să vă atingeți mintea subconștientă pentru a debloca conexiunile și a gasi soluțiile pentru problemele și proiectele dvs.

Iată o rutină simplă pentru a începe:

Cu zece minute înainte de a dormi:

Niciodată să nu dormi fără o cerere către subconștientul tău” – Thomas Edison

Este o practică obișnuită pentru mulți dintre cei mai de succes oameni ai lumii, si anume să direcționeze intenționat subconștientul lor în timp ce dorm.

Cum?

Luați-va câteva momente înainte de a vă culca pentru a medita și pentru a nota lucrurile pe care încercați să le îndepliniți.

Puneti-va multe întrebări legate de acel lucru. În cuvintele lui Edison, faceți câteva “cereri”. Scrieți aceste întrebări și gânduri pe hârtie. Cu cât întrebările sunt mai specifice, cu atât mai clar vă vor fi răspunsurile.

În timp ce dormi, mintea ta subconștientă va ajunge să lucreze la aceste lucruri.

Zece minute după trezire:

Cercetatorii confirmă faptul ca creierul, în special cortexul prefrontal, este cel mai activ și creativ imediat după somn. Mintea ta subconștientă a ratacit în timp ce dormeai, făcând conexiuni contextuale și temporale. Creativitatea, la urma urmei, face legături între diferitele părți ale creierului.

Într-un interviu recent cu Tim Ferriss, Josh Waitzkin, fostul câștigător al șahului și campionul mondial la tai chi, explică rutina lui de dimineață pentru a atinge descoperirile și conexiunile subconștiente experimentate în timp ce dormea.

Spre deosebire de 80% dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 44 de ani care își verifică telefoanele inteligente în 15 minute de la trezire, Waitzkin se duce într-un loc liniștit, face meditație și își ia ziarul.Mai degrabă decât să se concentreze pe informatiile primite ca majoritatea oamenilor care își verifică notificările, atenția lui Waitzkin este pe gandurile de care se poate debarasa.

Acum, primul lucru dimineata, cand creierul tau creativ este cel mai bine adaptat, dupa antrenamentul subconstient in timp ce ai dormit, incepe sa scrii ce-ti vine in minte cu privire la aceste lucruri.

Pentru a fi siguri, va trebui să exersați această abilitate. Este posibil să dureze mai mult timp, sa aveti mai multe încercări înainte de a deveni experti.

Concluzie:

“Un om nu-și poate alege împrejurările de viata în mod direct, dar își poate alege gândurile și, astfel, în mod indirect, dar sigur, își poate modela circumstanțele.” – James Allen

Când învățați să vă canalizați gândirea – atât conștient cât și subconștient – creați condițiile care fac ca realizarea obiectivelor dvs. să fie inevitabilă.

Sursa: Medium.com

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook