Actrita momentului, Gal Gadot, ii multumeste lui Beyonce pentru ca ajutat-o sa obtina rolul in Wonder Woman

Actrita momentului, Gal Gadot, ii multumeste lui Beyonce pentru ca ajutat-o sa obtina rolul in Wonder Woman

Wonder Woman, filmul care bate toate recordurile in Box Office, o are ca protagonista pe Gal Gadot care face un rol extraordinar. Se pare ca in aceasta reprezentatie de succes, Beyonce a avut un rol important, cel putin asa spune Gal Gadot, care tine sa ii multumeasca cantaretei pentru ajutorul pe care i l-a acordat pentru obtinerea rolului principal in film.

Multumirile au fost adresate oficial in cadrul unui interviu acordat de Gal Gadot revistei „W”. Sa nu ne inchipuim totusi ca Beyonce a tras sforile pentru ca Gadot sa devina Wonder Woman, dar a ajutat-o cu ceva si mai important. I-a oferit suportul moral de care a avut nevoie pentru a merge la casting si pentru a convinge juriul.

Gal Gadot povesteste in interviu ca, in momentul in care s-a prezentat la casting nu a stiut ca este evaluata pentru rolul principal din Wonder Woman, ci pentru Batman vs. Superman. La un moment dat in timpul castingului, regizorul Zack Snyder i-a cerut sa faca un test in fata camerei. Bineinteles, mai erau si alte actrite la casting, concurenta era dura. Emotionata, Gadot, a ascultat o melodie a lui Beyonce care a ajutat-o sa se relaxeze si sa-si arate potentialul.

#Repost from @wonderwomanfilm ✨ Here’s some BTS footage from #wonderwoman #InTheaters

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu