Accesorii esenţiale în orice garderobă: cum le alegi

Nu doar hainele potrivite alcătuiesc o ţinută reuşită, ci contează şi ce fel de accesorii alegi. În lumea modei, accesoriile sunt cele care dau personalitate unui outfit. Mai mult, anumite accesorii au şi un rol funcţional. Spre exemplu, geanta nu este doar un accesoriu pe care îl porţi pentru design, ci serveşte şi unui rol. Aceasta este necesară pentru a avea cu tine obiecte precum portofelul sau telefonul.

Dacă vrei să îţi completezi garderoba cu accesorii esenţiale, iată cum să le alegi pe cele potrivite:

Genţile

Geanta este un accesoriu de bază în garderoba feminină. Ai nevoie de ea atât pentru a completa ţinutele pe care le alcătuieşti, cât şi pentru a avea la tine toate obiectele necesare, de la chei şi până la şerveţele sau telefon.

Nu ai nevoie de o mulţime de genţi în dressing pentru a crea outfit-uri variate, însă este important să optezi pentru modele versatile şi de calitate. Este o super idee să optezi pentru 4 sau 5 modele clasice, pe care să le asortezi în zeci de moduri. Achiziţionează o geantă crossbody, una shopper, una office şi un model tip clutch, pentru evenimente.

Genţile nu trebuie neapărat să coste zeci de milioane pentru a fi calitative şi frumos realizate. Spre exemplu, genţile Guess de pe Emag oferă piese din materiale de calitate, cu design clasic sau modern, la preţuri accesibile. O geantă Guess se va asorta uşor cu ţinute casual, smart casual sau sport, în funcţie de stilul tău. În plus, foarte multe dintre modelele genţilor Guess sunt versatile, fără prea multe aplicaţii sau inserţii inutile, ceea ce le face ideale pentru o mulţime de ocazii.

Eşarfele

Eşarfele sunt alegerea perfectă pentru a accesoriza ţinute feminine şi delicate. Desigur, acestea se pot purta şi cu ţinute casual sau smart casual, fie că mergi la o plimbare în oraş sau la shopping.

Dacă îţi doreşti să asortezi uşor eşarfele cu alte piese vestimentare din garderoba ta, alege modele simple, fără prea multe aplicaţii sau modele. Poţi asorta eşarfe colorate cu o geantă Guess, Tommy Hilfiger sau Aldo tot în culori tari, într-o ţinută simplă cu blugi şi tricou. Pe de altă parte, eşarfele în nuanţe neutre vor completă frumos ţinutele cu piese colorate, fie că este vorba despre rochii, bluze, cămăşi sau salopete.

Ochelarii de soare

Ai nevoie de ochelari de soare pentru a-ţi proteja ochii, aşa că un astfel de accesoriu este în primul rând necesar pentru sănătatea ta. Mai apoi, ochelarii de soare devin şi o piesă ce completează ţinutele şi te ajută să obţii un look cool.

Atunci când achiziţionezi ochelari de soare alege brand-uri cu reputaţie în domeniu. Îţi doreşti lentile de calitate, care să protejeze ochiul, nu doar să arate bine. Ca să te bucuri de acest accesoriu pentru cât mai mulţi ani ai nevoie de modele clasice, precum ochelarii aviator sau cat eye.

Inspiră-te din ideile de mai sus pentru a alege uşor cele mai potrivite accesorii esenţiale pentru garderoba ta, de la genţi şi până la ochelari de soare.

melimeloparis.ro