9 lucruri pe care sa nu le spui niciodata la prima intalnire

9 lucruri pe care sa nu le spui niciodata la prima intalnire

Atunci cand iesi la prima intalnire cu barbatul care ti-a atras atentia in ultima perioada, e normal sa ai emotii si sa iti doresti sa lasi o impresie cat mai buna. Insa de multe ori, femeile fac unele greseli de care nici macar nu isi dau seama. Iata 9 lucruri pe care nu trebuie sa spui niciodata la prima intalnire.

“Stau foarte bine/rau din punct de vedere financiar”

money-400_0Sursa Foto: Shape

Multe persoane ii catalogheaza pe altii in functie de situatia materiala, de la hainele pe care le poarta, pana la masina sau casa pe care o detine. Vrei sa fii apreciata pentru personalitatea ta, pentru lucrurile in care crezi cu adevarat si pentru hobby-urile pe care le ai, nu pentru venitul lunar. Acest lucru se aplica si in conversatiile care sugereaza statutul tau financiar (“Imi place sa imi petrec concediul de fara la casa mea din Mamaia.”)

“Vreau sa iti spun un secret”

ShockingSursa Foto: Work Wizards

Nu poti avea incredere sa ii oferi unei persoane pe care abia ai cunoscut-o informatii personale. Ofera-le timp pentru a dovedi ca sunt de incredere. Nu trebuie sa stie toate experientele pe are le-ai trait pana acum. Ai dreptul sa nu dezvalui situatiile care nu te pun intr-o lumina buna pana in momentul in care stabiliti ca va placeti reciproc si va doriti sa realizati multe lucruri impreuna.

“Te deranjeaza daca platesc cina cu un cupon de reducere?”

coupons-400_0Sursa Foto: Shape

Probabil ca nu esti o persoana care cheltuie mult sau careia ii place sa puna bani de-o parte, insa intr-o asemenea situatie, risti sa fii catalogat drept zgarcit. Asteapta cateva luni pana sa utilizezi cupoanele. E spre binele tau.

“Vom fi prieteni buni”

woman-shaking-hands-manSursa Foto: Medical Daily

Aceasta fraza te va pune in zona prieteniei pentru totdeauna. Asa ca nu o folosi decat daca ai realizat ca partenerul cu care ai iesit la intalnire nu te atrage din nici un punct de vedere.

“Inca sunt indragostita de fostul iubit”

1222_woman-ripping-photo-exes_smSursa Foto: eHarmony

probabil consideri ca esti sincera, insa o astfel de afirmatie il va face pe partenerul tau sa isi puna un mare semn de intrebare in ceea ce priveste intalnirile viitoare, daca vor mai urma altele. In plus, nici macar nu ar trebui sa iesi la intalniri daca simti cu adevarat ca inca este indragostita de fostul iubit.

“Vrei sa vii la mine?”

Fotolia_70659733_Subscription_Monthly_M
Sursa Foto: Understanding Relationships

Este posibil sa nu folosesti exact aceste cuvinte, insa orice comentariu de natura sexuala este o idee incredibil de proasta pentru prima intalnire. In plus, sexul la prima intalnire este care va afecta cel putin abilitatile tale de luare a deciziilor in ceea ce il priveste pe partenerul tau.

“Imi urasc locul de munca”

woman-stressed-at-work-w724Sursa Foto: Glamour

Incearca sa fii cat mai optimista – nimeni nu vrea sa fie in jurul sau sa cunoasca o persoana pesimista. In plus, 98% dintre barbati apreciaza simtul umorului si o actitudine pozitiva – acestea fiind doua calitati pe care barbatii le cauta la o femeie.

“Sunt dependenta de Botox”

botoxSursa Foto: Skin Care Native

Te deranjau ridurile din jurul ochilor si ai decis sa faci ceva in aceasta privinta. Nu este nimic gresit cu asta, insa poate trimite un mesaj gresit unei persoane pe care tocmai ai cunoscut-o. Pastreaza acest subiect pentru urmatoarele intalniri – cand va veti cunoaste mai bine.

“Vrei sa te casatoresti cu mine?”

will-you-marry-me-400_0Sursa Foto: Shape

Desi ti se pare ciudat, exista femei care pun aceasta intrebare la prima intalnire. Chiar daca simti ca este chimie intre voi, ramai cu picioarele pe pamant. Astfel de afirmatii, precum si cele de genul “Esti perfect pentru mine!” pune o presiune inutila pe situatie, iar intalnirea se poate schimba radical, de la una placuta la una ciudata.

 

 

Sursa Articol: Shape

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu