7 semne care arată că relația ta are un viitor promițător

7 semne care arată că relația ta are un viitor promițător

De cele mai multe ori în primele faze ale unei relații romantice, s-ar putea să te concentrezi pe depistarea elementelor negative. Chiar dacă totul pare bine, căutarea „nodului în papură” poate fi chiar comportamentul care ca eroda rapid legătura romantică.

În loc să cauți elementele negative, cum ar fi să încerci o schimbare de perspectivă? Cum ar fi să încerci să descoperi lucrurile pozitive. Nu sunt chiar atât de greu de depistat. Ai nevoie de puțină atenție și de lista care urmează. Citește mai departe și i-ași notițe.

Faci planuri de viitor și abia aștepți să le îndepliniți

Te bucuri de prezent și ai curajul să faci planuri de viitor pe care le aștepți cu bucurie. Indiferent că este vorba de o excursie weekendul viitor sau de o cină romantică diseară, te bucuri de moment. În timp, dacă totul merge bine, aceste planuri vor deveni mai complexe și pe termene din ce în ce mai lungi.

Comunicare bună

Simți că poți să vorbești despre orice, iar partenerul te ascultă cu adevărat, asta înseamnă o comunicare bună. Bineînțeles și reciproca este valabilă. Un alt semn al unei comunicări bune este și starea de confort pe care o ai chiar și atunci când nu vorbiți. Te bucuri de liniște și nu o simți ca pe un moment stânjenitor pe care trebuie să îl umpli.

Sentimentul unei conexiuni puternice

Simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Mai mult, rezonați la mici gesturi, intimități pe care le puteți manifesta în public. În același timp, vă simțiți confortabil și în intimitate.

Angajament real pentru relație

Investiți timp și energie în relație. Este la fel de important pentru fiecare dintre voi ca relația să meargă bine și să se dezvolte frumos. Ați făcut un scop din asta și îi sunteți dedicați.

Vă distrați împreună

Puteți să vă dați frâu liber laturii copilărești, să vă jucați împreună și să râdeți fără vreun motiv foarte bine definit. Este important să vă puteți relaxa așa împreună.

Există sentimentul de evoluție, dezvoltare

Relația funcționează ca un factor de dezvoltare personală a fiecăruia dintre parteneri, dar și în dezvoltarea cuplului. Bineînțeles, urcușurile și coborâșurile sunt inevitabile.

Încrederea este puternică

Un element esențial în orice relație este încrederea. Atât timp cât cei doi parteneri au încredere unul în celălalt, lucrurile vor funcționa și se vor dezvolta.

Dacă vrei să evaluezi „starea de sănătate” a relației, caută aceste șapte elemente. Odată ce le descoperi s-ar putea să-ți schimbi perspectiva.

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook