5 tipuri de femei pe care barbatii nu le suporta

Toate stim care sunt aspectele pe care le detestam la un barbat, dar avem insa vreo idee despre tipurile de femei pe care barbatii le evita? Exista cateva tipuri de femei cu care majoritatea barbatilor nu si-ar dori o relatie serioasa. Iata care sunt:

1. Barfitoarea
Bineinteles ca fiecare dintre noi are unele nemultumiri legate de anumite persoane sau situatii, insa atunci cand nu faci altceva decat sa barfesti fiecare persoana cu care intri in contact nu faci decat sa il indepartezi pe barbatul de langa tine. Barbatii nu pot intelege de ce o femeie barfeste si este rautacioasa la adresa altor persoane tot timpul. Fie faci ceva in privinta asta sau nu mai barfesti de fata cu iubitul tau. Este foarte simplu.

2. Obsedata de silueta
"Nu pot sa mananc bucata asta de pizza. Are 300 de calorii", "Trebuie sa merg  la sala in fiecare zi" - daca acestea sunt replicile tale preferate, te indrepti cu pasi repezi spre o problema in cuplu. Barbatului de langa tine ii place ca vrei sa arati bine si ca te mentii in forma, insa nu exagera cu dietele si exercitiile la sala. Femeile trebuie sa stie cand sa se abtina de la astfel de conversatii, care il pot exaspera pe un barbat.

3. Femeia care ii critica rudele
Sunt de acord cu faptul ca numai putine dintre noi sunt suficient de norocoase incat sa se inteleaga perfect cu rudele iubitului. Daca insa te incadrezi in cealalta categorie, ii amintesti constant iubitului tau ceea ce te deranjeaza la parintii lui? Abtine-te! Daca nu ai nimic bun de spus despre ei, mai bine nu spui nimic.

4. Femeia care munceste prea mult
Daca vorbesti incontinuu despre prezentarile pe care trebuile sa i le prezinti sefului tau, despre proiecte, termene limite sau colegi este evident ca nu aveti alte subiecte despre care sa vorbiti. Un barbat vrea sa stie care sunt hobby-urile tale sau despre cum vezi relatia cu el.

5. Femeia bodyguard
Exista unele femei care simt nevoia de a controla fiecare miscare a barbatului de langa ele, de la prietenii cu care ies pana la felul in care se imbraca. Aceste femei au impresia ca este datoria lor sa ii cunoasca toti prietenii si sa ii impuna cu cine sa iasa si cu cine nu. Are deja o mama, nu trebuie sa fii tu mama lui!

Sursa: Times of India / Foto: Jezebel

 

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro