cupio.ro/

5 semne care arata ca relatia ta tocmai a devenit serioasa

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Exista pasii clasici ai unei relatii, cum ar fi primul sarut, prima noapte petrecuta acasa la partener, primul „te iubesc”, dar pe langa aceste etape romantice, exista o serie de alte lucruri mai mici, dar extrem de importante care indica nivelul relatiei. Vrei sa stii daca relatia ta devine sau a devenit serioasa? Fii atenta la urmatoarele semne!

1. In primul rand, nu mai numeri intalnirile. Momentul in care intalnirile romantice nu mai sunt intalniri, ci devin o rutina placuta a indragostitilor, este deja un semn destul de clar ca relatia ta are toate sansele sa creasca.

2. Te uiti cu partenerul la seriale cu mai mult de un sezon. Este deja un semn clar de dedicare. Sa luam, de exemplu celebrul serial „Game of Thrones” (trad. Urzeala Tronurilor) care are deja 6 sezoane, fiecare cu cate 10 episoade. Calculeaza orele de vizionare si nu ai cum sa nu spui ca relatia nu incepe sa fie una serioasa.

3. Ai partea ta de pat in dormitorul lui, cu incarcator pentru telefon pe noptiera. Asta da confort! Este clar ca s-a intamplat de mai multe ori sa dormi la el si sa ramai fara baterie la telefon, iar odata ce acest disconfort a fost rezolvat se poate sa mai fie doar un pas pana va mutati impreuna.

4. Ai inceput sa-i cunosti familia. Daca i-ai cunoscut mama, inseamna ca esti pe „calea cea buna”! Daca nu ai ajuns inca la acel nivel dar cunosti treptat verisori, frati sau surori, matusi, ai rabdare, urmeaza intalnirea decisiva cu MAMA!

5. Stii ce cod are la telefon. Înseamna ca nu are secrete fata de tine, din moment ce iti da acces la „dispozitivul sacru” unde are mesaje, retele sociale, ma rog, toata interactiunea online si offline documentata cuvant cu cuvant.

melimeloparis.ro