5 modele de unghii la moda in anul 2018

5 modele de unghii la moda in anul 2018

Nu este niciodata prea tarziu sa devii mereu irezistibila si sa radiezi de frumusete fie ca te afli la birou, fie ca te pregatesti pentru un eveniment marcant al vietii tale! Lungi si delicate, patrate si ferme, rotunde si atractive, unghiile sunt foarte multe despre personalitatea ta! Asa cum ochii tradeaza trairile din sufletul tau, asa si modele de unghii pe care le alegi poate scoate in relief personalitatea ta! Incapatanata, calma sau exuberata, dispusa la foarte multe compromisuri? Iata care sunt cele mai in voga modele de unghii care vor scoate la iveala micile secrete ale tale.

Modele de unghii in culori metalizate pentru perioadele reci ale anului

Cu bune si cu rele, se pare ca tocmai am depasit cu bine o iarna grea. Insa, ne asteapta o alta perioada cu vreme rece si mohorata la final de an. Pentru aceste perioade reci ale anului, moda vin cu o solutie cat se poate de ingenioasa pentru a pastra mai bine culoarea si forma unghiilor!

Este vorba despre modelele de unghii in culori metalizate. Mai mult, mai marii modei ne sfatuiesc sa ne indreptam atentia spre unghiile medii, usor rotunjite. Asadar, un nou trend se deschide in fata noastra.

Unghiile multicolore ies din calcul in aceasta perioada, la fel ca si aplicatiile florale cu diverse alte modele! Le vom pastra pentru perioada sezonului estival, atunci cand imbracamintea viu colorata poate fi asortata cu unghiile in culori tipatoare.

Ca si nunate de culori, tendintele actuale reliefeaza o usoara atractie spre culori precum albastru, gri, sau rosu metalizat, pentru a fi putin in ton cu tenta de sobrietate a vremii.

Anul 2018 nu este unul in care sclipiciul sa fie la mare cautare. Din aceste considerente, expertii ne atrag atentia ca ar fi de preferat sa evitam astfel de aplicari nu tocmai placute.

Modele de unghii pentru sezonul cald 2018

Odata ce vremea schimba foaia, este momentul sa ne reorientam si sa schimbam trendul in alegerea acelor modele de unghii ideale.

modele unghii vara 2018
Sursa: elle.ro

Luna mai este, pratic, punctul de pornire pentru noile modele de unghii cu flori. Oferta de culori este extrem de generoasa. Preferate sunt culorile care redau un aspect fresh, dar si multa energie, menite sa substituie, intr-un mod subtil, manichiura clasica.

Ca sa atragi multi fani in aceasta perioada a florilor si a vacantelor, poti alege sa ornezi unghiile cu motive florale sau, de ce  nu, cu o mica pictura a unui peisaj de vara,

Tot vara aceasta se pare ca sufletele celor din jurul tau pot fi incalzite cu modele de unghii stiletto, unghii usor rotunde sau ovale. Ca sa reusesti sa fii mereu in lumina refrectoarelor, iti poti indrepta atentia, deopotriva, si asupra modelelor in gel de culori pastelate. Nonculorile, in combinatie cu culorile viu colorate, pot crea o imagine de vis, in timp ce clasicul Fresh poate fi si el o optiune demna de luat in seama.

Daca faci parte din categoria firilor ceva mai excentrice si non-conformiste, vara este cea mai buna ocazie pentru a alege modele de unghii pictate cu motive zoomorfe inpirate din benzile desenate!

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook