5 lucruri la care sa renunti pentru a deveni vedeta de succes

5 lucruri la care sa renunti pentru a deveni vedeta de succes

Iti place sa fii mereu in centrul atentiei, cei din jurul tau sa te iubeasca nebuneste si sa devii astfel, o vedeta de succes? Compromisurile unei vieti in mijlocul filmarilor sau in miezul unor evenimente muzicale de anvergura sunt imense. Avansarea pe scara celebritatii implica o multime de mici neajunsuri, care pot deveni, la un  moment dat, inconfortabile! Esti mereu invadat de echipele de filmare, de jurnalisti pregatesti sa afle ultimele informatii despre proiectele tale de viitor, dar si despre modul in care iti imparti timpul intre cariera si viata personala. Unele intrebari, adesea, indiscrete si incomode, pot lasa urme adanci pe plan personal sau, din contra, sunt un factor declansator al decaderii carierei tale profesionale.

Asadar, fie te invarti in cercul marilor oameni de afaceri, cochetezi cu modeling-ul, muzica este pasiune ta sau nu te poti desparti nicio clipa de la filmarile zilnice, iata o serie de 5 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a deveni o vedeta de succes!

Nu cade prada tirului de intrebari incomode daca esti vedeta

Atunci cand ajungi o celebritate, viata ta privata ajunge sa fie cunoscuta publicului larg. Se intampla foarte des sa fii asaltat de intrebari sacaietoare, care sa iti dea de furca pentru ca nu stii cum sa oferi raspunsurile cele mai elegante si sa ascunzi micile secrete.

Prin urmare, o vedeta de succes trebuie sa fie capabila sa mentina un bun echilibru atunci cand este supus tirurilor de intrebari insistente si sa nu raspunda la orice chestiune care ii poate periclita ascensiunea sau viata personala. De cele mai multe ori, stress-ul la care marile celibritati sunt supuse pleaca si la agitatia continua de se furisa de ochii presei.

Pastreaza un bun echilibru intre cariera si viata de familie

Stim ca este usor de zis si greu de facut, dar celebritate implica si neglijarea, intr-o anumita masura, a vietii private. De foarte multe ori, celebritatile aleg sa petreaca mii de ore pe platourile de filmare, in concerte sau in emisiunile televizate. Insa, fparte putine ajung sa constientizeze riscul pe termen lung la care se supun! Oboseala, stress-ul sau problemele familiare, dezechilibrul alimnetar, sunt doar cateva dintre aspectele care duc o viata extrem de activa. Ca vedeta de succes, trebuie sa stii cand sa acorzi timp pentru relaxare, odihna si respectarea unei diete sanatoase.

Scapa de inhibitii

Calitatea de vedeta de succes nu poate, nicidecum, coabita, cu inhibitiile sau timiditatea care izvoraste din firea noastra. Secolul XXI este o batalie teribila pentru suprematie, asigurarea existentei si afirmare. Iar toate aceste coordonate nu pot fi atinse de catre persoanele sensibile sau care, prin natura lor, prezinta o predispozitie spre inhibitii.

vedeta
Sursa: adevaru.ro

Ca atare, o vedeta de succes trebuie sa afiseze o personalitate puternica, sa fie dornica sa razbata si sa nu se sfiasca ca un anumit lucru ar putea atrage oprobiul lumii.

Ascunde micile imperfectiuni ale corpului

Ca orice om, nici celebritatile nu sunt ferite de anumitele forme imperfecte ale fetei sau ale tenului. Pentru a arata bine pe sticla sau pe scena, trebuie sa inveti sa ascunzi subtil aceste inadvertente. Un machiaj fin, un rimel de bun simt sau un fond de ten pot acoperi urmele lasate de lipsa orelor de odihna sau de contururile anatomice imperfecte.

Tine departe de ochii lumii problemele personale

Viata de vedeta inseamna sa stii cum sa iti gestionezi, intr-o maniera cat mai eleganta si mai discreta problemele personale. Mai mult, ar trebui sa renunti la firea trista si vesnic posomorata ce te caracterizeaza. Oamenii apreciaza si vor sa vada doar persoane placute publicului si care afiseaza o atitudine pozitiva.

Prin urmare, o perioada mai proasta a carierei tale de vedeta de succes isi poate pune amprenta asupra evolutiei pe plan profesional.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook