4 tendințe pentru primăvara 2018 pe care nu trebuie să le ratezi

4 tendințe pentru primăvara 2018 pe care nu trebuie să le ratezi

Ești gata să îți schimbi garderoba? Cu siguranță te-ai plictisit de paltoanele și cizmele pe care le-ai purtat toată iarna, dar mai e puțin până când vei uita de hainele de iarnă și vei trece la lucruri mai „vesele”.

Primăvara 2018 vine cu o serie de tendințe interesant pe care ar fi foarte păcat să le ratezi. Hai să descoperim câteva dintre ele și să vedem care ți se potrivesc!

Blănița

Deși par mai ciudat, sandalele cu blăniță vor fi în vogă în această primăvară, după ce au făcut senzație în vara anului trecut. La aceste sandale se recomandă culori vii. Cele mai populare nuanțe sunt cele de roz.

Paietele

Rochiile cu paiete revin în forță și vor să meargă le cocktail-urile și petrecerile în club din această primăvară. Te-ar putea însoți și la o întâlnire romantică, iar dacă vrei ca rochia ta cu paiete să prindă un aer casual, poartă-o cu o geacă de piele.

Bustierele

O revenire spectaculoasă este cea bustierelor care amenință crop topurile. Sunt recomandate modelele sexy cu șireturi care arată, discret pielea. Le poți acoperi cu un tricou alb, transparent, numai așa să accentuezi misterul.

Bombelrele grafice

Cum primăvara nu este ca vara, ai nevoie de ceva care să-ți asigure confortul termic. Un bomber grafic și în nuanțe primăvăratice ar merge de minune. Ai nevoie de unul în garderobă.

Atât pentru astăzi. Succes cu garderoba de primăvară!

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook