3 zodii cu bani si dragoste in luna noiembrie. Care sunt acestea?

Toamna este imprevizibila! Si nu doar din punct de vedere meteorologic, ci mai ales din punctul de vedere al schimbarilor zodiacale. Se pare ca toamna, nativii zodiacului trec prin multe transformari. Unora, sanatatea le surade, altii au parte de multa dragoste din parte persoanei iubite. Altii, in schimb, o duc prost pe plan financiar si sentimental. Potrivit astrologilor, 3 zodii cu bani si dragoste vor trece prin multe bucurii in luna noiembrie.

Luna noiembrie ne ofera, asadar, o paleta extrem de larga de evenimente cosmice importante. O retrogradare, ingresuri claie peste gramada, dar si trecerea lui Jupiter in domiciului sau diurn marcheaza, deci, evolutia zodiilor in luna noiembrie.

Iata 3 zodii cu bani si dragoste care vor inregistra un succes rasunator, atat la nivel profesional, cat mai ales personal.

Horoscopul lunii noiembrie pentru berbec

Zodia Berbec este una dintre cele 3 zodii cu bani si dragoste care inregistreaza o ascensiune fulminanta luna aceasta. Incepand cu data de 8, se pare ca nativii acestei zodii vor avea sansa sa calatoreasca mai mult. In plus, vor simti nevoia sa se perfectioneze. Viata sociala este la inaltime si este un moment prilenic pentru a demara cateva proiecte de grup. In a doua jumatate a lunii, energia are tendinta sa se afle intr-o usoara scadere, insa te vei intelege mai bine cu partenerul de viata sau cu cel de afaceri.

Insa, sfarsitul lunii te va gasi intr-o stare de tensiune vizibila cu o persoana din anturajul tau profesional sau cu partenerul de viata.

Horoscopul lunii noiembrie pentru taur

Taurul va avea parte de mai multi bani, cel putin de pe data de 8 ale lunii, mai ales daca va reusi sa se asocieze cu persoane de nadejde. In jurul datei de 9, succesul profesional ii va surade, intrucat va avea posibilitatea sa se afirme mai mult in planul muncii. Chiar si in a doua parte a lunii, viata sociala a taurilor va urma un traiect ascendent. Tensiunile dintre tine si colegii de munca vor disparea, semn ca veti putea comunica mult mai bine.

zodii cu bani si dragoste

Sursa: YVE.ro

Totusi, ai grija sa eviti investitiile in proiectele de grup in a doua parte a lunii, asta daca iti doresti sa fii una dintre cele trei zodii cu bani si dragoste in luna noiembrie.

Zodii cu bani si dragoste: leu

Leul este una dintre cele 3 zodii cu bani si dragoste care vor cunoaste un traiect ascendent indeosebi pe plan personal. Daca urmaresti, deci, sa iti extinzi familia, acum ar fi momentul cel mai potrivit. In plus, din a doua parte a lunii se pare ca norocul iti va surade si pe plan financiar, intrucat se intrevad, pentru tine, mai multe proiecte si parteneriate banesti cu diferite persoane, de pe urma carora sa ai de castigat.

In a doua parte a lunii, vei comunica mai bine cu vecinii, insa vei da dovada de mai multa gelozie si posesivitate in relatia de cuplu. Desi comunicare de cuplu se pare ca va avea ceva de suferit, nu este exclus ca dupa data de 25, sa regasiti armonia care persista la inceputul lunii.

Daca reusesti sa treci peste unele dificultati pe plan personal, vei fi, cu sigurata, una din acele zodii cu bani si dragoste din luna noiembrie.

 

melimeloparis.ro