3 uleiuri naturale pentru un bronz perfect si irezistibil

3 uleiuri naturale pentru un bronz perfect si irezistibil

Vara este cel mai bun prilej pentru toate doamnele si domnisoarele de a-si pune in valoare farmecul si sarmul feminin printr-un bronz perfect si irezistibil. Bronzul este considerat cea mai buna si rapida modalitate de a aratat sexy si de a profita, la maxim, de beneficiile oferite de actiunea blanda a soarelui. Expunerea la soare trebuie insa facuta cu multa atentie, arsurile si alergiile solare facand parte din categoria celor mai fecvente afectiuni care pot aparea ca urmare a radiatiilor ultraviolete. Un bronz perfect se realizeaza cu multa truda si rabdare. Cateva uleiuri naturale ar facilita, insa, acest proces, si ar face bronzarea mult mai rapida,

Iata, cateva exemple clasice de uleiuri naturale si potential ridicat de bronzare si care iti vor transforma, vazand, intr-o clipita pielea intr-o culoare ciocolatie inconfundabila:

Uleiul de morcovi

Paradoxal sau nu, betacarotenul este cel mai cunoscut ingredient natural care inlesneste si accelereaza bronzul. De aceea, dermatologii au ajuns la concluzia ca uleiul de morcovi poate fi pozitionat pe primul loc in topul celor mai eficiente uleiuri naturale care ajuta la conturarea unui bronz perfect.

Cu un continut ridicat de provitamina A, uleiul stimuleaza procesul de sinteza a menaninei, substanta care favorizeaza pigmentarea pielii si in acelasi timp o protejeaza de agresiunea radiatiilor ultraviolete.

Pentru a obtine un bronz perfect, ai nevoie doar de a prepara 100 de ml de ulei de morcovi si 20 de picaturi de ulei esential de morcovi. Pentru rezultate garantate, acesta se aplica pe corp in fiecare dimineata, cu cel putin 3-4 saptamani inainte de a incepe expunerea efectiva la soare.

Uleiul de masline : uleiuri naturale excelente

Uleiul de masline este al doilea tip de uleiuri naturale intrebuintate pentru a obtine un bronz perfect in cel mai scurt timp. Datorita eficientei certificate pe termen lung, studiile pozitioneaza uleiul de  masline pe un loc fruntas in topul celor mai populare remedii naturale cu intrebuintare pentru accelerarea procesului de bronzare.

uleiuri naturale esentiale
Sursa: libertatea.ro

Ca sa te protejezi, insa, de actiunea nociva a radiatiilor ultraviolete si a te feri, astfel, de arsurile si alergiile solare, dermatologii ne recomanda aplicarea pe piele a unei creme cu factor de protectie ridicat. Dupa aplicarea acestei creme, se da si uleiul de masline.

Asadar, utilizand uleiul de masline, vei beneficia de un bronz extrem de repede, fara a mai trece prin chinul arsurilor solare. In plus, pielea va avea in permanenta un nivel de hidratare optima.

Uleiul esential de Bergamota

Bergamota este practic rezultatul incrucisarii arborelui de lamaie cu cel de portocala. Din aceasta simbioza a rezultat o floare puternic parfumata, cu un miros inconfundabil. Desi fructul nu este comestibil, din el se obtine un ulei esential cu multiple intrebuintari pentru sanatate, dar si proprietati cosmetice deosebite. Astfel, uleiul esential de Bergamota este intrebuintat pentru imbunatatirea starii de bine, alungare anxietatii si a stress-ului. De asemenea, mentine pielea sanatoasa si permanent hidratata. Uleiul esential de Bergamota face parte din categoria acelor uleiuri naturale care accelereaza bronzarea si regenereaza pielea.  Preparatul se obtine amestecand 3 picaturi de ulei esential de Bergamota cu 100 de picaturi de ulei de nuca de cocos. Compozitia astfel rezultata se aplica de 3 ori pe zi pe fata si pe corp. Iar rezultatele sunt uimitoare!

Asadar, bucura-te din plin de vara, de soare si de un bronz perfect cu unul dintre aceste uleiuri naturale!

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook