3 motive pentru a folosi tapet pentru a vă decora casa

3 motive pentru a folosi tapet pentru a vă decora casa

În general, oamenii fie adoră tapetul, fie nu le place deloc. Însă tapetul poate funcționa pentru toată lumea, dacă este ales în modul potrivit și dacă se iau măsurile adecvate pentru instalare. Puteți avea o relație lungă și fericită cu tapetul dvs. și chiar puteți fi gata oricând pentru îndepărtarea sa, dacă va veni vreodată ziua.

 

Indiferent cine sunteți, care este stilul dvs. de design sau cum arată casa dvs., există un fototapet care este perfect pentru dvs. – unul care va surprinde tot ceea ce sperați în designul casei.

 

Iată 3 motive pentru care ar trebui să luați în considerare adăugarea unui tapet în casa dvs., inclusiv modul de alegere a celui mai bun stil pentru dvs. și cum să faceți acest lucru.

emag

1. Tapetul vă captează stilul și vibrația


Tapetul face o declarație, iar pentru mulți oameni acest lucru poate fi intimidant. Mulți dintre noi nu suntem obișnuiți să facem o declarație, atunci când vine vorba de designul casei noastre. Este absolut în regulă, pentru că toți vrem să ne simțim confortabili și în largul nostru, în casele noastre. Dar adevărul este că suntem cu toții infinit de unici și designul casei noastre ar trebui să reflecte acest lucru.

 

Unul dintre motivele pentru care tapetul este un mod atât de eficient de personalizare a designului este că există atât de multe opțiuni diferite. Fie că sunteți în căutarea de culori puternice sau neutre, cu modele sau abstracte, texturate sau plate, geometrice sau florale – tapetul oferă un milion de moduri de a adăuga propriul impact individual oricărui spațiu.

 

Când vă gândiți ce stil de tapet ar putea funcționa pentru casa dvs., începeți cu unele cercetări pentru a vedea ce fel de imagini de fundal vă plac. Ce culori, modele, teme sau texturi vă atrag? Efectuarea de cercetări vă va permite să vedeți toate opțiunile disponibile și să vă entuziasmați să le încercați pe pereții dvs.

2. Tapetul nu trebuie să copleșească


Dacă imprimeurile îndrăznețe sau colorate nu vă captează inima, apelați la opțiuni mai subevaluate, pentru a crea aspectul pe care îl urmăriți. Poate că o imprimare la scară mică sau un model abstract se simte mai natural în spațiul dvs. Sau poate o imprimare solidă sau texturată este mai fidelă stilului dvs. personal.

 

Adăugarea de tapet, oricât de subtilă, poate contribui la crearea unui aspect personalizat în spațiul dvs.

 

Imprimeurile de tapet texturate conferă căldură, profunzime și confort oricărei camere. Pereții texturați pot adăuga, de asemenea, o senzație de lux într-un spațiu de locuit mai tradițional.

 

Există o mulțime de imprimeuri geometrice minunate, care surprind o atmosferă contemporană. În spațiul potrivit, modelele de fototapet geometrice pot părea ușoare și distractive și pot adăuga un element jucăuș în camera dvs., chiar dacă modelul sau culoarea sunt mai subtile.

Alegerea imaginilor de fundal colorate, cu modele, poate adăuga o senzație luxuriantă designului camerei. Utilizarea unui tapet lucios, într-o culoare solidă, poate adăuga dramă și profunzime, deoarece lumina se reflectă pe hârtie, pentru a crea un spațiu mai luminos și mai texturat. Spatiul va fi astfel complet transformat!

3. Tapetul poate fi prezentat, ca și arta


În trecut, tapetul era cel mai adesea folosit ca fundal într-o cameră, fiind aplicat pe fiecare perete pentru a avea un impact. Astăzi, există atât de multe imagini de fundal frumos lucrate din care să alegeți și multe alte modalități de a adăuga o notă personalizată.

 

Un perete statement este unul dintre cele mai ușoare și mai impactante moduri de a face o declarație, folosind tapetul precum arta. Prezentarea tapetului pe un singur perete adaugă caracter, farmec și individualitate – așa cum ar face-o o pictură originală. Astfel iti infrumusetezi casa, cu un simplu tapet!

 

Fie că este vorba de un perete complet, un perete parțial sau un colț, tapetul poate crea o caracteristică distinctă de design în casa dvs., precum și un punct focal destul de important.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook