cupio.ro/

2019: Un aer fresh tinutelor tale

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Vara este un anotimp minunat in care trebuie sa ai parte de o tinuta cat mai lejera. Temperatura ridicata de afara si algomeratia te vor face sa iti doresti sa te imbraci cat mai lejer si cat mai colorat.

Daca iti doresti sa oferi un aer fresh tinutelor tale iti prezentam noile tendinte in materie de moda in sezonul cald al acestui an. Mai marii designeri ai lumii si-au prezentat deja fabuloasele colectii pentru aceasta perioada.
Hai sa decoperim impreuna ce trebuie sa purtam pe perioada verii:
Culorile anului 2019 sunt vesele si indraznete

» click aici pentru modele disponibile

Culorile vesele simbolizeaza nevoie de optimism, pasiunea si bucuria pentru viata. Nuantele vesele, indraznete te energieaza si te fac sa privesti viata intr-un mod pozitiv.

O nuanta vesela si deschisa este cea de galben. Acesta nuanta s-a facut remarcata in colectiile marilor designeri precum Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Escada dar si multi altii. Pe langa galben mai poti purta roz electrizant, verde , lila dar si multe altele.
In ceea ce priveste make-upul trebuie sa fie realizat in aceleasi nunate deschise si indraznete. Asa ca trebuie sa ii oferi o sansa machiajului in nunate de verde sau de albastru in functie de ceea ce se potriveste cel mai bine pentru tine.

Accesoriile nu trebuie sa lipseasca in acest sezon. Acestea trebuie sa fie cat mai inedite si poti avea borsete si curele mari dar si piese vestimentare cu buzunare supradimensionate care sa te scoata in evidenta. Accesoriile mici tip borseta sau plic sunt in continuare in trend dar se vor mai purta si gentile XXL. Cu toate astea nu trebuie sa le umpli la maxim deoarece aspectul tau fizic va fi destul de incarcat.
Cerceii statement sunt in continuare in trend. Iti mai poti accesoriza tinuta cu diferite bentite, cercei sau accesorii de pus la gat. Ochelarii de soare nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta in acest sezon. Se poarta ochelarii cu lentile colorate reflectorizante.

Tendintele in materie de incaltaminte sunt extrem de bogate. Poti purta atat platforme cat si pantofi stiletto sau sneakers. Papucii se poarta in continuare doar ca in acest an ii poti purta chiar si cu sosete. Daca vrei sa demonstrezi ca esti o adevarata fashionista atunci poti iesi din casa cu papuci cu sosete si vei vedea ca vei intoarce toate privirile.

Poti purta in continuare rochia alba realizata din diferite materiale si cu modele cat mai deosebite. Poti alege rochii cu maini bufante sau cu volane daca vrei sa ai parte de o tinuta cat mai elaborata. Modelele florale si broderiile manuale sunt in continuare in trend si se pot purta pe parcursul intregii veri. Trebuie sa alegi piese vestimentare care sa lase cat mai multa piele la vedere in acest sezon dar si produse care sa iti marcheze talia.
In acest sezon trebuie sa iti pui in valoare puterea seductiei. Hainele tale trebuie sa fie atent alese si fiecare tinuta trebuie sa fie pregatita din cap pana in picioare ca rezultatul sa fie unul fabulos.

melimeloparis.ro