Tom Cruise face cascadorii spectaculoase pentru noul film din seria Misiune Imposibilă – VIDEO

Tom Cruise face cascadorii spectaculoase pentru noul film din seria Misiune Imposibilă – VIDEO

Deja celebru pentru cascadoriile pe care le-a făcut în filmele în care a jucat, Tom Cruise nu se lasă mai prejos nici pentru Misiune Imposibilă 7. Cel mai nou film al seriei se filmează în această perioadă, iar obiectivul indiscret al unei camere de filmat a reușit să surprindă o cascadorie spectaculoasă a actorului.

Tom Cruise, călare pe o motocicletă sare de pe o stâncă, după care cade în gol până iți deschide parașuta. După ce vezi cascadoria, filmul intră automat pe lista celor de neratat odată de se lansează.

Filmările pentru Misiune Imposibilă 7 au început în luna februarie în Italia. Filmările s-au oprit imediat din cauza pandemiei. Pauza a decalat și data lansării care a fost stabilită acum pentru 4 noiembrie 2021, în loc de 21 iulie 2021.

Pentru a proteja echipa filmului de riscul infectării cu coronavirus, Tom Cruise a închiriat cu peste 500.000 USD o navă de croazieră. În același timp, a dorit să evite orice întârzieri care ar putea interveni din cauza restricțiilor de circulație. Nava a fost închiriată pentru perioada în care filmările se derulează în Norvegia.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook