Sănătatea în Focus - Mâncăm cu minte

Omul modern este foarte activ, multitasking și într-o continuă provocare de a face cât mai multe, cât mai repede, și de a avea performanță. De aceea este o provocare să își stabilească rutine sănătoase și mai ales să mănânce sănătos, să știe cum să își aleagă porțiile, cum funcționează metabolismul și ce factori genetici pot interveni.

În cadrul acestei ediții a podcastului nostru educativ, Sănătatea în Focus, cu tema „Mâncăm cu minte”, vom înțelege organizarea farfuriei în funcție de scopul mâncării, mituri despre detox sau despre postul intermitent și ce putem face cu tentațiile alimentare în familie.

Expert: ‍⚕ Dr. Florin Ioan Bălănică, Expert în Medicina Nutrițională, Doctorand în Endocrinologie al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

Teme discutate:

Ce înseamnă mâncatul conștient?
Care sunt top 3 recomandări pentru slăbirea în greutate?
Ne influențeaza microbiomul apetitul ?
Ce este crononutriția și cum funcționează?
Beneficiile postului intermitent
Farfuriile personalizate și scopul mâncării
Ce este mâncatul intuitiv ?
Cum ajungem la mâncatul compulsiv ?
Este sănătos să fii vegan ?
Ce sunt superalimentele ?

Suplimente alimentare din portofoliul Secom care ajută la echilibrul sistemului digestiv:

Guard-Your-Liver®
Mag-Your-Mind®
5-HTP
Daily-D3 2000IU
Jarro-Dophilus®+FOS 100cps

Podcastul a fost transmis ÎN PREMIERĂ pe pagina noastra de Facebook (cât și pe canalul de YouTube Secom Healthcare România), marti – 25 octombrie, de la ora 20:00.

Sănătatea în Focus este un proiect educativ avizat despre sănătate și prevenție. În cadrul emisiunii, îți oferim informații medicale bine documentate, de la experți avizați, ca să poți lua cele mai bune decizii pentru sănătatea ta și a familiei tale. Sperăm ca recomandările oferite de specialiștii invitați să îți fie de folos și Sănătatea în Focus să devină sursa ta bună de sănătate, locul unde mergi când ai nevoie de informații medicale de încredere.

Sursa: Youtube / Secom Healthcare

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro