Pulovere de dama colectii italiene- noi modele 2017

Pulovere de dama colectii italiene- noi modele 2017

Puloverele de dama sunt un instrument vestimentar  preferat de femei, mai ales in perioada sezonului hibernal. Alegerea unui asemenea articol vestimentar trebuie facuta cu mare atentie.

In primul rand, o astfel de piesa vestimentara trebuie sa reprezinte cat mai bine personalitatea celei care il poarta si, in al doilea rand, este util ca sa fie in pas cu moda.
In special pentru femeile de afaceri, respectarea trendului este un aspect si o regula de baza pe care trebuie sa o urmareasca.

Indeplinirea acestor norme minime de conduita le va da o aliura mai impozanta si le va propulsa, in permanenta, in centrul atentiei.
Pentru ca marii designeri de moda stiu ce inseamna gustul, luxul si stilul rafinat, au lansat pe piata autohtona si internationala cele mai atragatoare si impozante modele de pulovere de dama, cardigane, care intregesc placut vestimentatia oricarei femei.
Ca in orice an, motivele florale vii si culorile vintage se afla, in permanenta, pe lista creatiilor vestimentare.
Alegerea imbracamenintei potrivite se face cel mai bine in functie de gusturile si preferintele fiecarei femei.

Opteaza pentru croiala care ti se potriveste

pulovere dama
Sursa: BellezzaFashion.ro

Nu toate tipurile de pulovere de dama sunt potrivite pentru fiecare femeie. Personalitatea si constitutia fizica au un impact pozitiv asupra tipului de imbracaminte pe care acestea si-l doresc in garderoba.
De exemplu, una dintre caracteristice modei de la sfarsitul anului 2016 si inceputul acestui an este reprezentata de amploarea pe care o inregistreaza puloverele de dama cu guler.

Pe langa faptul ca ofera o protectie sporita contra aerului rece, mai ales persoanelor care resimt dureri in zona cervicala, acestea definesc mai bine personalitatea feminina.

Dintre aceste modele, se poate opta pentru bluzele lungi, pretabile femeilor inalte, zvelte, indraznete si pline de viata, sau pentru vestimentatia care sa nu depaseasca nivelul sondului.

Ele se pliaza perfect pe corpul doamnelor sau domnisoarelor care au o statura medie sau mai scunda. In plus, acestea le ajuta sa aiba o tinuta care sa cucereasca inimile celor din jur.

 

Un design extrem de atragator

pulovere dama
Sursa: Ppt

 

Un trend al ultimilor 2-3 ani, puloverele cu anchior, cu rever situat mai jos de baza gatului,au aparut in magazinele din Romania. Gulere rotunde si croiala dreapta sau asimemtrica au facut furori la marile prezentari de moda din 2015 si 2016.

Sunt disponibile modele variate, atat pentru sezonul hibernal, cat si pentru cel de primavara-toamna. Ele sunt destinate atat domnisoarelor ambitiose si indraznete, cat si firilor linistite si mai copilaroase.
Aceste pulovere de dama, pe de-o parte, asigura caldura si protectia necesara pe timp de iarna si permit iritarea si incalzirea excesiva a pielii.
Confectionate dim bumbac, si acrylic, puloverele rosii cu maneci lungi si croiala larga definesc cel mai bine pe femeile cu talie mai groasa.

Culoarea rosu inchis acopera imperfectiunile din zona abdominala.  Bulinele in culori neutre sunt special gandite de catre marii creatori de moda pentru a fi, atat pe gustul femeilor, cat si al domnilor.

Noile modele de pulovere de dama nu numai ca te vor lasa masca, dar te vor ajuta sa te simti confortabil.

Ca sa ai o imbracaminte care sa merite toti, banii, aceste piese vestimentare din colectii italiene celebre sunt nelipsite.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu