Kanye West da in judecata o companie de asigurari pentru 10 milioane USD

Kanye West da in judecata o companie de asigurari pentru 10 milioane USD

Artistul cere despagubiri substantiale de la o companie de asigurari, dupa ce si-a anulat un concert din cauza unor probleme de sanatate.

Kanye West s-a retras din concertul pe care trebuia sa-l sustina in San Pablo in luna noiembrie a anului trecut dupa ce a acuzat probleme de sanatate pentru rezolvarea carora a avut nevoie de cateva zile de spitalizare. De atunci rapperul a fost „zgarcit” cu aparitiile publice, dar acum se relanseaza in tromba cu o actiune in instanta impotriva companiei de asigurari a turneului din care a facut parte si concertul anulat. Prin proces artistul vrea sa obtina despagubiri de 10 milioane USD.

Conform Cosmopolitan.com, West considera ca, turneul a fost anulat din cauza starii sale de sanatate, fapt pentru care ar trebui sa fie despagubit de catre compania de asigurari care s-a angajat sa acopere eventualele daune care ar putea aparea in timpul spectacolelor, dar si intre acestea.

Compania de asigurari are argumente pentru care nu vrea sa plateasca despagubirile si intentioneaza sa si le sustina in instanta.

Foto: thatgrapejuice.net

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook