Flori de sarbatoare, misterioase si imprevizibile

Flori de sarbatoare, misterioase si imprevizibile

Sarbatorile vin si pleaca atat de repede, iar momentele placute alaturi de cei dragi parca zboara, asa ca poti incerca sa prelungesti cat mai mult atmosfera de sarbatoare din casa ta. Misterioase, iubite de o lume intreaga, celebrele flori de sarbatoare ofera o imagine splendida casei si intregului decor.

Astfel, indiferent daca cineva drag isi serbeaza onomastica de Florii sau daca ai inceput pregatirile pentru Paste, iti poti umple caminul cu mireasma florilor. In acest fel, atat tu, cat si invitatii vor putea savura din plin culorile si parfumurile pe care si le ofera apetisantele flori de sarbatoare, ce imbie atmosfera de primavara. Cu minunatele culori primavaratice, casa ta se va transforma, realmente, intr-o veritabila gradina. Vazele spectaculoase, adesea scumpe, pot fi acum inlocuite cu cateva idei inteligente de a pregati niste aranjamente florale de toata frumusetea. Asadar, musafirii vor admira nu doar mozaicul floral si splendida paleta de culori, ci intregul decor casnic, pregatit de sarbatoare.

Flori de sarbatoare- motive ornamentale

flori de sarbatoare in vaza dantelata
Sursa: www.bloggang.com

Cu totii ne dorim sa intampinam zilele importante ale anului cu flori de sarbatoare parfumate si inmiresmate. Pentru ca atmosfera sa fie pe deplin una vesela, designerii florali propun iubitorilor de flori o serie de idei istete care sa ajute la ornarea vazelor. Astfel, dantela, panza, iuta sau chiar sfoara sunt materiale pretabile pentru un ornament de vis al vazelor din sticla, sau al paharelor, creand cele mai spectaculoase efecte posibile.

Asadar, orice pahar inalt sau vaza din sticla poate sa capete un aspect deosebit daca in interior, pe marginea sa, sunt plasate cateva felii de lamaie sau de portocala. Rezultatul este 100% garantat, rezultand un model plin de prospetime.

Mai mult decat atat, chiar si o mica cizma de cauciuc se poate transforma intr-o vaza extrem de inspirata, daca ar fi lasata la intrare pentru a suprinde si a le capta privirile invitatilor.

Din multitudinea de flori de sarbatoare, zambilele, lalalele, freziile sunt cele mai potrivite pentru a fi introdus in miezul evenimentelor. In situatia in care, dupa aranjarea buchetului, raman cateva flori cu cozi prea scurte, nu este motiv de a fi aruncate. Acestea se pot, foarte bine, pune intr-o cana de cafea, intr-o coaja de ou sau chiar intr-un plic. In felul acesta, se poate realiza un decor original al unui coltisor al casei in care locuiesti.

Florile din plic se vor ofili rapid in cazul in  care cozile infasurate in vata imbibata cu apa nu sunt invelite in folie de plastic. Acest mic detaliu face diferenta atunci cand doresti ca respectivele flori de sarbatoare sa reziste mai mult timp.

Flori de sarbatoare- nelipsite de pe masa de Paste

Sursa: Public Domain Pictures

Si pentru ca Sarbatoarea Invierii Domnului se apropie cu pasi repezi, un buchet de flori de sarbatoare nu trebuie sa lipseasca nici de pe masa imbelsugata, dar nici din peisajul interior al casei. O legatura de ceapa, cateva rosii cherry se pot transforma foarte usor intr-un ”buchet” de lalele inedit si ”gustos”. Pe masa se pot aseza si cateva felii de mezel sub forma de trandafiri sau cateva bilute de mozzarela. â

O mana de capsuni taiate delicat se pot aranja astfel incat sa semene perfect cu rozele parfumate.

In concluzie, intampina Floriile si Pastele cu o casa plina de flori de sarbatoare. In acest fel, te poti bucura de un decor parfumat alaturi de cei dragi.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu