Cele mai hot look-uri pentru aceasta primavara

Cele mai hot look-uri pentru aceasta primavara

A venit primavara! Acum, cand soarele ne incalzeste cu razele sale blande, cand natura se trezeste la viata, este momentul ideal pentru a face o schimbare si in ceea ce priveste aspectul nostru exterior. De foarte multe ori, suntem poate prea preocupate pe indatoririle noastre zilnice de la birou, pe atributiile noastre de femeie si de mama. Din aceste motive, uneori ne preocupam mult prea putin de modul in care aratam, de ingrijirea tenului, a fetei, a intregului corp. Luna martie este binevenita, asa ca acum putem descoperi mai multe lucruri interesante referitoare la cele mai hot look-uri pe care le putem asorta tinutelor pe care intentionam sa le purtam in aceasta primavara cu diferite ocazii.

Din aceasta perspectiva, revistele de specialialitate propun o oferta extrem de tentamta pentru sezonul de primavara-vara 2018, propuneri de hot look-uri ingenioase, provenite direct de pe podiumurile marilor saloane de prezentare de moda.

Este momentul de redescoperim farmecul frumusetei feminine si sa descoperim care sunt look-urile tredy care ne pot ghida pe parcursul anului in curs.

Hot look-uri pentru ten

Ingrijirea tenului este o componenta esentiala care tine strict de atitudinea noastra fata de ingrijirea corporala si fata de aspectul estetic pe care ni-l dorim sa il etalam atunci cand aparem in fata celor din jurul nostru.

In ceea ce priveste aspectul tenului, ofertele vin cu o provocare demna de luat in seama de catre toate doamnele si domnisoarele indragostite de nou. Natural glow, nude, blush sau light exprima cel mai bine trend-ul sezonului cald ce tocmai a inceput.

Celebra revista “Cosmopolitan” ne aminteste ca de la chipurile nude si pana la finisajele “glazurate, expunerea tenului in diverse ipostaze in acest sezon poate deveni literalmente o mare provocare pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos.

Sursa: hot look-uri ten 2018
Sursa: bellezza.pourfemme.it

Stilul nude, creatie a marilor designeri vestimentari, imbina naturaletea cu non-conformismul, lasand mai multa libertate in definirea expresivitatii genelor. Farmecul pometilor este pus mai mult in valoare, acestia fiind conturati cu diferite tipuri excentrice de pudre.

Hot look-uri pentru buze

Anul 2018 aduce noi tendinte si cele mai hot look-uri si pentru buze. Se pare ca anul acesta, buzele trebuie sa fie puse mai mult in valoare. Valorizarea buzelor se face, potrivit stilistilor, prin aplicarea unor nuante inedite, care sa accentueze personalitatea feminina.

Rosul pare a fi noua tendinta propusa pentru acest sezon in materie de hot look-uri, iar sangeriul utralucios pare sa fie preferatul specialistilor pentru prezentele feminine de pe podium.

Asadar, este momentul sa stralucesti, sa radiezi de fericire si sa fii senzuala. Nu uita ca buzele senzuale, tenul cu pometii pronunatati sunt “ingredientele” unei personalitati sarmante!

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook