Angelina Jolie trece peste divortul de Brad Pitt. Are deja un „barbat misterios” in viata ei

Angelina Jolie trece peste divortul de Brad Pitt. Are deja un „barbat misterios” in viata ei

 

Lucrurile evolueaza repede pentru Angelina Jolie, care se pare ca a trecut peste Brad Pitt, iar acum este indragostita din nou de un barbat, a carui identitate ramane un mister. „Gurile rele” spun ca Angelinei i s-ar fi aprins calcaiele pentru acest barbat inca din timpul casniciei cu Brad Pitt.

In varsta de 41 de ani, Angelina, ar fi cunoscut noua dragoste inca din timpul casniciei, iar dupa flirturi si discutii, relatia a evoluat, au aparut sentimentele, iar actrita s-a trezit ca este indragostita de un altul, nu de sot. Conform unor surse din apropierea actritei, cei doi s-ar fi intalnit prin intermediul unor prieteni comuni in timpul unei vacante la Londra, scrie In Touch.

Angelina Jolie a reusit sa tina aceasta noua relatie departe de ochii publicului. Totusi, publicatiile mondene au reusit sa adune cateva informatii despre barbatul misterios din viata actritei. Se zvoneste ca este filantrop cu ambitii politice ceea ce o incanta pe Angelina care se pare ca ar vrea sa se reprofileze, sa evadeze din industria filmului si sa se orienteze catre politica, iar barbatul misterios i-ar putea oferi sprijinul de care are nevoie pentru a face acest pas.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu