5 seriale „criminale” pe care trebuie să le vezi în 2018

5 seriale „criminale” pe care trebuie să le vezi în 2018

Seria nouă din American Crime Story este doar unul dintre titlurile care te vor ține cu sufletul la gură încă din primele luni ale lui 2018. Serialele polițiste și cele care tratează crime celebre vor fi foarte prezente în anul care bate la ușă, așa că hai să vedem ce așteaptă deja nerăbdători, pasionații genului.

1. Usolved: Asasinatele lui Tupac și The Notorious B.I.G.

Povestea este cunoscută în toată lumea,la fel cum toată lumea știe despre răfuielile dintre West Coast și East Coast. În septembrie 1996 Tupac este ucis într-un drive-by în Las Vegas, iar șase luni mai târziu Notoriuous B.I.G. are parte de aceeași soartă în Los Angeles. În jurul legăturii dintre cele două asasinate s-au creat o serie de teorii ale conspirației, iar serialul încearcă să clarifice situația.

2. Waco

Serialul va fi lansat în 24 ianuarie și este despre un episod important din istoria Statelor Unite, asediul de 51 de zile de la Waco de către autorități a unei cazemate aparținând unei grupări religioase. Serialul încearcă să arate ce s-a întâmplat în timpul asediului.

3. Asasinarea lui Gianni Versace: American Crime Story

Bazat pe o carte scrisă de Maureen Orth, acest al doilea sezon din American Crime Story dramatizează intrigile și evenimentele care au dus la uciderea celebrului designer Gianni Versace de către un criminal în serie. Sezonul apare în 17 ianuarie.

4. Rotten

Își face debutul în 5 ianuarie vrând să scoată în evidență un alt fel de crime, respectiv corupția, risipa și pericolele reale care stau în spatele obiceiurilor alimentare. Este un serial care dorește să ne dea de gândit.

5. License to Kill

Propune o abordare inovativă a investigării crimelor prin introducerea privitorilor în corpurile victimelor cu ajutorul animațiilor. De asemenea, propune și o incursiune interesantă în mintea criminalilor.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu